Back

Problem Trying to Live Paper Trade on Oanda - No Orders Placed?

My algorithm is working as intended during backtesting. I have now set it to live paper trade. However, it has not placed any of the expected orders which it completes in backtesting. I am simply using MarketOrder and an Oanda paper trade account. Default leverage not set (50x). No errors or anything appear in the console. 

It is collecting my other data and plotting as intended, although the plot seems to update every five minutes even though my resolution is set to hourly?

Also the server CPU is at ~50% even though my Resolution is hourly, seems kind of high, is this normal?

 

Thanks for any information.

Update Backtest







0

The material on this website is provided for informational purposes only and does not constitute an offer to sell, a solicitation to buy, or a recommendation or endorsement for any security or strategy, nor does it constitute an offer to provide investment advisory services by QuantConnect. In addition, the material offers no opinion with respect to the suitability of any security or specific investment. QuantConnect makes no guarantees as to the accuracy or completeness of the views expressed in the website. The views are subject to change, and may have become unreliable for various reasons, including changes in market conditions or economic circumstances. All investments involve risk, including loss of principal. You should consult with an investment professional before making any investment decisions.


No backtests on this algorithm or others will run either. Are backtests not available when live trading?

0

Sorry, the problem seems to be on my end as trying some market orders eventually worked. I don't know what the difference between live and backtesting would be that would cause my algorithm which works in the same conditions (starting sunday afternoon) during backtesting to not make the orders when live. 

0

CPU usage is at a more reasonable 10% now. One of my plots is stuck at "waiting for chart" however. Could this be because it has a SMA within it? It was working before. 

0

I removed the SMA from the plot but still get nothing for this chart, while other ones are working. 

0

Algorithm orders seem to be working now - please ignore this thread

0

Update Backtest





0

The material on this website is provided for informational purposes only and does not constitute an offer to sell, a solicitation to buy, or a recommendation or endorsement for any security or strategy, nor does it constitute an offer to provide investment advisory services by QuantConnect. In addition, the material offers no opinion with respect to the suitability of any security or specific investment. QuantConnect makes no guarantees as to the accuracy or completeness of the views expressed in the website. The views are subject to change, and may have become unreliable for various reasons, including changes in market conditions or economic circumstances. All investments involve risk, including loss of principal. You should consult with an investment professional before making any investment decisions.


Loading...

This discussion is closed